Quick contact info

“GasTeh“ d.o.o. – A leader in the technology for the use of natural and liquefied petroleum gas in the region.
The production program, products and services of GasTeh reflect the high expertise and many years of experience in the development and production of equipment and plants for natural gas, propane-butane (liquid petroleum gas), compressed natural gas, mixed gas, and other technical gases.

icon_widget_image Monday-Friday: 8am to 4pm; Satuday: 8ap to 2pm icon_widget_image Kralja Petra I b.b., 22320 Indjija – Serbia icon_widget_image +381 (0) 22 561 630 +381 (0) 22 510-064 icon_widget_image office@gasteh.com 248040@mail.ru

Равни запорни вентил тип 321

РАВНИ ЗАПОРНИ, РУЧНИ РЕГУЛАЦИОНИ, ЗАПОРНО НЕПОВРАТНИ ВЕНТИЛИ

Равни запорни вентил тип 321

Равни запорни вентил тип 321 служи за прекидање тока флуида кроз цевовод. Највише се примењује на инсталацијама и постројењима где се као радни флуид користи пропан-бутан (ТНГ).

 

ОПИС РАДА

Окретањем точка у смеру казаљке на сату, вретено се помера на доле, приближавајући затварач ка седишту вентила. Вентил је потпуно затворен када заптивач I чврсто налегне на седиште. Уколико се вентил сасвим отвори (окретањем тока усупротном смеру од наведеног), заптивач II који се налази на горњој страни затварача, налегне уз конусну површину вођице и тако обезбежује непропусност између вретена и вођице.Ова погодност се користи у ситуацијама када је потребно да се изврши ремонт на заптивним елементима вретена, а да се при томе вентил не демонтира са цевовода. Помоћу овог вентила могуће је вршити и пригушење, подешавањем положаја затварача према седишту.

Спецификација

Gasteh.pro