icon_widget_image Monday-Friday: 8am to 4pm; Satuday: 8ap to 2pm icon_widget_image Kralja Petra I b.b., 22320 Indjija – Serbia icon_widget_image +381 (0) 22 561 630 +381 (0) 22 510-064 icon_widget_image office@gasteh.com 248040@mail.ru

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 20 ГОДИНА РАДА КОМПАНИЈЕ “ГАСТЕХ”

У петак 20. маја компанија “Гастех” ће свечано обележити 20 година свог постојања. Овим поводом биће уприличено дружење са свим својим пословним партнерима, колегама, тиму и јавним институцијама на коме ће се направити кратка ретроспектива и шетња кроз године уназад када је ова компанија корак по корак узимала примат како на српском тако и на светском тржишту.

Компанија “Гастех” је у протеклој години много урадила на организационом усавршавању , потписивању нових угоровора ,освајању нових и додатном усавршавању већ примењиваних технологија. Такође компанија “Гастех” је урадила измене на пољу визелног и медијског изгледа пратећи и примењујући нове трендове великих компанија овог типа.

Велику пажњу у наредном периоду усмерићемо на јачању тимског рада у нашој компанији, пружању још квалитетније услуге у складу са постојећим стандардима а велики фокус имаћемо и на друштвено одговорним актиностима која је једна од ствари која нас прати током целог нашег пословања.