icon_widget_image Monday-Friday: 8am to 4pm; Satuday: 8ap to 2pm icon_widget_image Kralja Petra I b.b., 22320 Indjija – Serbia icon_widget_image +381 (0) 22 561 630 +381 (0) 22 510-064 icon_widget_image office@gasteh.com 248040@mail.ru

Промоција књиге приручник за гасну технику

[vc_row][vc_column][vc_column_text]На Машинском факултету у Београду дана 23. јануара 2020. године представљена је књига „Приручник за гасну технику“ аутора Мирољуба Саџаковића и Мартина Богнера.


Више од 120 гостију поздравили су декан Машинског факултета проф. Радивоје Митровић и директор ГасТеха из Инђије Братислав Саџаковић.

Затим се гостима обратио проф. Мирослав Станојевић и подсетио их на овогодишњи 33. Међународни конгрес Процесинг ’20 који СМЕИТС организује уз подршку Катедре за процесну технику Машинског факултета. Проф. М. Станојевић је нагласио да се у последњих пар година даје посебан акцент на област арматура. Колега Ненад Чађен је представио један регулациони вентил из производног програма ГасТеха.

На крају је проф. Мартин Богнер упознао присутне о садржају приручника, и да је ова промоција организована са ГасТехом као омаж преминулом Мирољубу Саџаковићу, и његовом искреном и пожртвованом раду на производном програму ГасТеха.

ЦИМ ГАС је учествовао у изради 3. допуњеног издања, са прилогом о мерилима протока гаса произвођача Итрон (Немачка), који ову књигу чине комплетним приручником из области мерно регулационе технике.

ГасТех је за сваког учесника промоције обезбедио као поклон примерак приручника. После промоцији је настављено дружење на пригодном коктелу.

Предузеће ГасТех је 2015. године било генерални покровитељ Процесинга ’15, док ЦИМ ГАС као спонзор више година учествује на Међународном конгресу и изложби о КГХ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]